This website requires JavaScript.

Tannin

Også kaldet garvesyre . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Italien

2020 Langhe Nebbiolo Così DOC, Camparo, Piemonte

Frankrig

2022 Grenache Noir V.V. Galhaud Pays d'Oc IGP

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 88+ / 100
Spritnyt

Italien

2021 Barbera d'Alba Superiore Sarà Camparo, Piemonte

Frankrig

Cognac Vaudon Fine Rare

Whisky & Rom 90 / 100

Frankrig

2017 Volnay les Pluchots, Pascal Bouley

Fine Wine Review 91 / 100

Italien

2021 Langhe Rosso Adesso DOC, Camparo, Piemonte

Populære hverdagsvine - smagekasse med 6 flasker

760,00 kr. Normalpris

Østrig

2022 Riesling Ried Schreck, Kremstal, Weingut Stadt Krems

JamesSuckling 95 / 100

Ikke på lager

Italien

2021 Diano d'Alba Dolcetto, Sori Bric del Camparo, Piemonte

Spanien

2017 Las Arenas Reserva Rioja, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

Decanter 92 / 100
Guía Peñin 92 / 100

Italien

2021 Langhe Bianco Quando DOC, Camparo, Piemonte

Ikke på lager